Začínáme připravovat program pro komunální volby 2022 v Praze 8, zapojte se!

Milí přátelé, je to tady! Začínáme připravovat program pro komunální volby, které nás čekají příští rok na podzim. Před zhruba 14 dny jsme jmenovali koordinátory programových gescí a teď bych Vás rád pozval na první setkání našich místních týmů:

Koordinátoři budou rádi, pokud jim napíšete, že máte zájem dorazit. Zapsat se do týmů můžete třeba skrze odkaz https://bit.ly/MSPraha8-MET.

Zároveň Vás znova prosím o finanční podporu našeho místního sdružení a to samozřejmě v závislosti na Vašich možnostech. Díky darům budeme moci v Praze 8 růst a rozvíjet se, připravit kvalitní kampaň a věříme, že po volbách budeme moci měnit i naší městskou část Praha 8 k lepšímu. Každý jeden dar využijeme co nejlépe v práci za lepší budoucnost. Za to ručím! Finanční dary na podporu našeho fungování můžete posílat skrze https://bit.ly/DaryProMSPraha8, kde vyberete jiný účel: MS Praha 8 (nebo jen specifický symbol 110108).

Děkuji Vám. S úctou a brzy na viděnou,

Mgr. Martin Štěrba, předseda místního sdružení Praha 8

PS: Vzhledem k současné epidemiologické situaci se mohou časy/místa ještě měnit. Aktuální data budou vždy v našem kalendáři tady na webu.

Vaše8: Pět otázek tentokrát pro Michala Nováka
11.03.2021

Vaše8: Pět otázek tentokrát pro Michala Nováka

Rada Prahy 8 podle Piráta Nováka neinvestuje, nic nestaví a koneckonců nic nedělá. V současné době by se měla zaměřit především na pomoc potřebným. Za jeden z největších problémů Osmičky považuje nedostavěnou budovu Nové Palmovky,...

PF 2021
23.12.2020

PF 2021

Během nadcházejících svátkům zkusme politiku hodit za hlavu, a užijme si klidné a pohodové Vánoce.