Alice Hamalová

chemik, výzkumný pracovník

Jsem ročník 90 a bydlím v Kobylisích se svým manželem. Pocházím z Krnova, menšího města ve Slezsku. Mám zkušenosti z výzkumného prostředí, kde jsem se podílela na výrobě léčebného přípravku proti rakovině a na dostavbě a vedení provozu laserových laboratoří Fyzikálního ústavu Akademie věd.

Volný čas trávím s rodinou a přáteli na kole, na vodě nebo pěší turistikou. Když se nedostává lidí, společnost mi dělá kniha, hudba či počítačové hry, zvláště pak RPG. Ve zbylých chvílích se učím zpěv a současný tanec.

Na Praze 8 se věnuji převážně dvěma tématům. Za prvé životnímu prostředí a za druhé otevřenosti radnice, která by měla jít občanům naproti a ne jim házet klacky pod nohy. Od uveřejňování čerpání rozpočtu, přes digitální dostupnost podrobných podkladů k zasedání zastupitelstva, až po elektronické vyřizování úředních záležitostí. Radnice má být občanům oporou!

V současnosti reprezentuji občany na Praze 8 jako zastupitelka za Piráty. Dále jsem členkou finančního výboru a členkou komise pro životní prostředí.

Moje aktuality

Odpad - kam s ním?
12.08.2018

Odpad - kam s ním?