Dobrá věc se podařila! V Karlíně už si snad nikdo na schodech nohu nezlomí

Dobrá věc se podařila. V kopečku u cyklostezky, která vede skrz Rohanský ostrov, už snad nedojde k žádnému zranění. V rámci sousedského setkání jsme tady totiž opravili několik let staré dřevěné schody. Na výsledek se můžete podívat sami.

Rád bych zde veřejně poděkoval těm, kteří dorazili na sousedskou výpomoc při kultivaci přístupu (sestupu) z cyklostezky v úrovni Přístavu 18600. Hlavní díky patří Honzovi ‘Marvelovi’ Hornovi, který dodal materiál a nářadí, dále pak silákovi Pavlovi Francovi, Dáše Malé za dodávání pozitivní energie a asistenci při řezání hranolů, Jakubovi který přinesl úžasnou bábovku od Dáši Černé, Jiřímu Sekerovi a jeho kamarádovi (omlouvám se, vypadlo mi jméno), dále náhodnému kolemjdoucímu Markovi, který s námi vydržel až do konce a v neposlední řadě i Přístauv 186 00, který se staral o náš pitný režim a po setmění půjčil dva halogeny a ještě řadě dalším co na chvilku přišli pomoct a pak zase museli jít.

Bylo skvělé sledovat lidi, když za vámi přijdou, poděkují a řeknou, jak je skvělé, že to děláme. Jako poděkování jsme od jedné maminky dostali nealko pivo a od jiných maminek nabídku, že nám objednají pizzu.

Přidávám pár reakcí z mého postu ve skupině Libeň/Karlín na Facebooku.

Vojtěch Dobeš: Skvělé! Bohužel jsem se do skupiny přidal až teď (nevím, jestli to tu předem bylo) a tak jsem se nemohl zastavit, jinak bych vám aspoň třeba přinesl pivo. Kdyby se dělo něco dalšího, napravím!

Markéta Žilinská: A takhle by se nám pěkně žilo, kdyby každej přiložil ruku k dílu. A nepotřebovali bychom žádný úředníky. Děkuju, jste skvělí! ❤️

Martina Fabri Bovanová: Susedia, ste skvelí. za všetkých karlínskych obyvateľov posielam veľké ďakujem ♥

Martin Mikeš: Jste skvělý a super, nikdo na vás nemá 👍👍👍 Děkuji moc. Krásná práce, lidi. Svět ještě není úplně v prdeli 👍

Ještě jednou díky a určitě opět nějakou další sousedskou akci vymyslíme.

Karel z Karlína

Sousedské setkání v Karlíně