Máme odvahu řídit Prahu 8 správně, podívejte se na tři naše videa

20. 09. 2022
Máme odvahu řídit Prahu 8 správně, podívejte se na tři naše videa

Praha 8 je místo, kde žijeme, kde chodí do školy naše děti, kde trávíme svůj volný čas. Osmičku známe opravdu dobře – s jejími výhodami i problémy. Díky tomu vidíme, co všechno napáchal monopol tradičních politických stran, které v posledních letech na radnici pracovaly bez jakékoliv vize a pro Městskou část Praha 8 nic neudělaly. My se nebojíme jít za konkrétními cíli. Nabízíme cestu, jak Prahu 8 zlepšit, ne důvody, proč to nejde. Máme odvahu řídit Prahu 8 správně!

Vítejte na nejlepší únikovce v ČR – na Palmovce! Místo, které by mohlo být srdcem Prahy 8, je spíš její největší ostudou. Jak z toho ven, vám za nás prozradí náš kandidát na starostu MČ Praha 8 Martin Štěrba.

I Osmička se může stát kulturní částí, proč by ne? Stačí, aby radnice více podporovala umění v ulicích, vznik nové knihovny, sousedská setkání, aktivity pro děti i seniory… O kultuře, která se protíná s každou oblastí spravovanou radnicí, za nás mluví pirátská kandidátka do zastupitelstva Karolína Gattermayerová.

Praha 8 bývala jednou z nejbohatších městských částí. A jak je na tom dnes? To asi vidíte každý den na vlastní oči. Proč zrovna osmička zůstala zaseknutá v devadesátkách a jak ji posunout do 21. století, vám za nás prozradí pirátský kandidát do zastupitelstva Michal Novák.

Všechny naše plány pro Prahu 8 si můžete přečíst tady.

Zastupitelstvo Prahy 8 na návrh Pirátů odmítá demolici Včel v Ďáblicích a žádá CPI Reality, aby dodržovala platnou územní studii
13.09.2023

Tohle usnesení bylo jednomyslné. Zastupitelstvo MČ Praha 8 na můj návrh přijalo usnesení, že městská část nesouhlasí s demolicí objektů okrskového centra občanské vybavenosti (tzv. Včel) v Tanvaldské ulici. Zapsaná územní studie sídliště Ďáblice deklaruje,...