Na Komunálním fóru v Brně se mluvilo o tom, jak na radnici po kmotrech

Sobota byla nabitá - brněnský Impact Hub totiž hostil pirátské Komunální fórum 2022. Z našeho místního sdružení do města sochy Jošta a černého orloje vyrazili Michal Novák a Veronika Šiftová.

Po delší době způsobenou pandemií nemoci Covid-19 jsme se konečně mohli vidět osobně. Společně jsme se bavili o tom, co jsme v komunální politice v tomto období zažili, jaké jsou naše zkušenosti, a co přijde po volbách, které nás čekají v druhé polovině září. Vyslechli jsme si mnoho skvělých rad, doporučení a informací. Řeč přišla třeba na to, jak být tím nejlepším hlídacím psem demokracie, jak rozhýbat kontrolní výbor, jak na radnici po kmotrech, jak se připravit na vyjednávání nebo jak se poučit z fuck-upů.

Podtrženo, sečteno. Komunálních voleb se nebojíme.

Piráti v Praze 8 si zvolili nové předsednictvo
20.01.2023

Piráti v Praze 8 si zvolili nové předsednictvo

Piráti v Praze 8 mají obměněné předsednictvo. Předsedou místního sdružení zůstává Martin Štěrba a prvním místopředsedou bude i nadále Jan Kolátor. Dalšími místopředsedy pak jsou Veronika Šiftová, Michal Novák a