Zahájili jsme kampaň do krajských voleb. Pomáháme středočeským pirátům

24. 06. 2020
Zahájili jsme kampaň do krajských voleb. Pomáháme středočeským pirátům

Před pár dny začala kampaň ke krajským volbám, které budou 2. a 3. října 2020. Pomáháme středočeským pirátům, a rozdáváme Pirátské listy u metra Kobylisy dojíždějícím občanům. Z místních sdružení Praha 8 se rozdávání zůčastnili zastupitelé Michal Novák a Alice Hamalová.

“Středočeský pirátský volební program je založen zejména na zvyšování kvality života občanů a průhledném vedení kraje. Nejzásadnější je pro nás zajištění dostupné a kvalitní zdravotní péče v regionech, udržení vody v krajině a zalepení děr na silnicích i v rozpočtu. Dále se zaměříme na střední školství, rodiny a sociální oblast, územní rozvoj a kulturu,“ říká Jiří Snížek, kandidát na hejtmana Středočeského kraje.

“Piráti se do volebního klání pouští s heslem ‚Šance změnit budoucnost’. Věřím, že nám voliči tuto šanci dají a vloží v nás důvěru, jak to udělali již několikrát, a snad mohu s čistým svědomím říci, že jsme je ještě nikdy nezklamali. Cesta k vybudování moderních krajů nové generace začíná právě teď,“ uvedl předseda Pirátů Ivan Bartoš.

V krajských volbám se Piráti chtějí v krajích zaměřit například na průhledné a zodpovědné hospodaření, transparentní zveřejňování informací, zapojení občanů do rozhodování, lepší dostupnost zdravotních i sociálních služeb nebo ochranu krajiny před suchem.